Laddstation

Laddstationer från Zaptec ger dig allt du behöver

Elbilen är idag en given lösning för privatpersoner som står inför att köpa en ny bil. Detsamma gäller för företag som ska erbjuda firmabilar till sina anställda. För att elbilar ska fungera så krävs emellertid laddstationer som ger en effektiv laddning - utan att tumma på säkerheten. Laddstationer från norska Zaptec ger dig exakt det du behöver för att kunna njuta av din elbil och vi hjälper dig gärna med installationen. Kontakta oss idag för att begära offert på en eller flera laddstationer!

 


Tillgång en nyckelfaktor

Äger man en elbil så blir behovet och tillgången av laddstationer en nyckelfaktor. Man ska dels ha tillgång till laddning i hemmet och dels också gärna en möjlighet att ladda sin bil på arbetsplatsen.

laddstationer

Numera så har många företag börjat installera laddstationer och detta både som en följd av att det finns ett stort behov - man väljer elbilar till sina anställda - och att det ger en bra bild av företaget utåt. Genom detta så visar man upp att man bryr sig om klimat och miljö och att man går i bräschen för en bättre värld. En bra miljöprofil att visa upp!

Laddstationer som klarar alla väder

Lösningar för laddstationer från Zaptec är vädertåliga - de klarar såväl starkt solsken som isande kyla och regn - och de är kostnadseffektiva. Väljer du Zaptec så får du en laddstation som ger dig säker och effektiv laddning - dag ut och dag in, år efter år.

Utmärkande i övrigt är diskretionen. Många laddstationer är klumpiga och stora - inte sällan kan de anta formen och känslan av ett rymdskepp. Zaptec levererar diskreta, smidiga lösningar som inte tar plats. Det är positivt oavsett om man talar om en installation hos ett företag eller hos en privatperson och i dennes garage.

Vi installerar laddstationer - använd ditt Grön Teknik-avdrag

Som privatperson kan du använda ett avdrag i samband med att du köper laddstation och i samband med att denna installeras. Grön Teknik innebär att du kan dra av som max 50% av kostnaden för produkt och installation - med ett tak som, per hushåll, ligger på 50.000 kronor/år. Vi berättar gärna mer om hur detta fungerar och vad du ska tänka på i samband med detta.

Väljer du oss som installatör av laddstationer till ert företag så garanterar vi ett högkvalitativt jobb till ett rimligt pris. Vi går gärna igenom de olika alternativ som Zaptec tillhandahåller och skräddarsyr en lösning som är optimal för era krav, behov och önskemål. Installationen sker alltid av en utbildad specialist.

Med tekniskt överlägsna laddstationer blir resan in i framtiden enklare. Vi hjälper er gärna att komma igång mer er resa. Välkommen!

När du behöver hjälp med att hitta rätt kontorsbelysning i Stockholm