Smarta hem

Smarta hem med hjälp av Plejd

Begreppet smarta hem har hängt med ett tag. Drömmen om att kunna styra olika detaljer i huset via en app i hemmet har funnits en längre tid - och numera kan drömmen också bli realitet. Genom Plejd så kan vi hjälpa våra kunder att få smarta hem.

Det bästa av allt är att det handlar om lösning för alla. Smarta hem är inte längre något som exkluderas till personer med en större plånbok. Låter du oss installera lösningar från Plejd i ditt hem så kommer du att nå drömmen om ett smart hem - till en låg kostnad.

Plejd är ett företag som lagt sig i framkant rent tekniskt och som skapat lösningar som både underlättar vardagslivet för privatpersoner - och som även sparar pengar. Med Plejd kan vi skapa en lösning för din belysning där du via din mobiltelefon kan styra ljuset, tända och släcka eller använda dimmers.

Plejd går antingen att styra via Bluetooth eller via internet. Det senare har en fördel i att du kan vara någon annanstans och ändå styra belysningen. Något som ger säkerhet då du kan ge illusionen av att någon är hemma och därigenom förhindra exempelvis ett inbrott. Hör av dig så berättar vi mer!

 


Så skapas smarta hem

Det handlar om en smidig lösning. Du kan titta på appen och se vilka lampor som är tända och vilka som är släckta. I samband med att du går och lägger dig - eller när du vaknar på morgonen - så kan du släcka eller tända ljuset. Det i sin tur sparar dig pengar då du slipper glömma att släcka någon lampa i hemmet. Samtidigt ökar det bekvämligheten. Vad sägs om att ligga i soffan och få lite mysigare belysning utan att behöva resa dig? Med Plejd är detta fullt möjligt.

smarta hem

Plejds produkter gällande belysning kräver inget extra utrymme. Många andra konkurrenter på marknaden inom smarta hem levererar lösningar som är klumpiga och som tenderar att hamna i blickfånget. En stor fördel med produkter från Plejd är att dessa installeras bakom den befintliga strömbrytaren eller i elcentralen. Det handlar således om en osynlig lösning.

Smarta hem genom Plejd

Vi har lång vana av arbete med Plejd som partner och har utbildade specialister för installation. Vad gäller just installationen så krävs inga ingrepp i huskroppen och den kommer inte att lämna några förfulande spår i din inredning. Vi tar bort strömbrytaren, utför installationen och ger dig en personlig kod för just ditt hem och din produkt.

Med Plejd kan du sedan skapa mysbelysning i sovrummet, arbetsbelysning på hemmakontoret eller en mer riktad belysning inne i köket. Du kan även schemalägga belysningen i ditt hem och få automatiskt släckning i samband med att du exempelvis åker på jobbet. Drömmen om smarta hem blir, helt enkelt, verklighet med hjälp av Plejd.

När du behöver hjälp med att hitta rätt kontorsbelysning i Stockholm