Butiksbelysning Stockholm

Vi hjälper dig med butiksbelysning som ökar försäljningen

Vi är experter på butiksbelysning och anpassade ljuslösningar som skapar en bra atmosfär för kunderna och ökar försäljning i butiken. Genom att exponera dina varor rätt vet vi att du kan sälja mer i butiken och att du dessutom kan minska kostnaderna med effektivare butiksbelysning.

Vi levererar butiksarmaturer av hög kvalitet och kan dessutom hjälpa till med idé, konstruktion, planering och ljussättning.

Är din verksamhet i behov av bättre butiksbelysning? Välkommen att kontakta oss för offert eller om du har några frågor om vad vi kan erbjuda!


kontorsbelysning Stockholm butiksbelysning

Vi levererar helhetslösningar inom butiksbelysning

Vi är erfarna specialister på butiksbelysning och ljusdesign. Tillsammans med ett brett nätverk av samarbetspartners kan vi leverera helhetslösningar för din butik. Du har drömmen om en bättre säljmiljö och vi kan hjälpa dig att förverkliga den.

Butiksbelysning ställer stora krav på armaturerna. Hög ljusstyrka och bra kvalitet krävs för en belysning som håller länge. Det är därför som LED-armaturer passar väldigt väl för butiksbelysning. Våra armaturer håller hög kvalitet när det gäller såväl byggkvalitet, komponenter och ljusets egenskaper.

LED-armaturer hettas inte upp

En annan stor fördel med LED-armaturer är att de inte hettas upp vilket skapar ett trevligare klimat för både personal och kunder. I vårt sortiment av butiksbelysning finns ett brett utbud och ett stora valmöjligheter eftersom vi vet att olika butiker har väldigt olika förutsättningar.

Ni är alltid välkomna att höra av er med önskemål om färg, effekt, spridningsvinkel så hittar vi säkert de modeller ni söker. Vi hjälper er med glädje att hitta den rätta belysningen för din butik.

Butiksbelysning – bra att tänka på vid byte till LED-lysrör

  • Hur gammal är armaturen? I äldre armaturer händer det att de interna kablarna har torkat och plasten runt elledarna blir sköra. Detta kan leda till risk för kortslutning. Dessutom kan även lysrörshållarna vara dåliga och spröda. En tumregel är att armaturer som är äldre än 7 år eller lyst i mer än 50 000 timmar bör bytas eller byggas om.
  • Vad har armaturen för drivdon? När man väljer LED-ljuskälla måste det befintliga drivdonet fungera med den nya LED-lampan. Titta på märkningen och se om det går hitta den märkningen på en LED-ljuskälla.
  • Är armaturen dimbar? En hel del LED-ljuskällor fungerar inte till dimbara armaturer. Hör av dig till oss så kan vi reda ut om din din armatur fungerar med LED. Det är inte alla produkter som är märkta om de är dimbara eller inte.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en butiksbelysning som gynnar affärerna!

Vi skapar det bästa ljuset i butiken