Rätt belysning på kontoret

Rätt kontorsbelysning är A och O för att kunna arbeta effektivt. Vanliga lampor från möbelvaruhuset räcker vanligtvis inte till för att ge den ljusstyrka och de ljusegenskaper som behövs för att skapa en belysning som är behaglig att arbeta i. Fel sorts belysning på kontoret kan bland annat leda till spänningshuvudvärk och även bidra till trötthet. Med otillräcklig belysning riskerar man också att kompensera för denna med en felaktig arbetsställning, vilket bland annat kan ge spänning i rygg och nacke. Rätt belysning är alltså en viktig faktor att ta med när man planerar ergonomin på kontoret. Vi är specialister på kontorsbelysning i Stockholm och kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina lokaler.

Att hitta rätt kontorsbelysning handlar om så mycket mer än att hänga upp ett antal starka lysrörsarmaturer i taket. Det handlar om genomtänkt planering som ger en trivsam men samtidigt effektiv belysning som gör att det går lättare att arbeta i kontorsmiljön. För att undvika reflexer i datorskärmar behövs individuellt ställbara kontorslampor. Det är också viktigt att skapa en behaglig bakgrundsbelysning som lyfter upp känslan i hela rummet snarare än starka lampor som fungerar som strålkastare.

Behovsanalys

Tillsammans med dig går vi igenom behoven i din kontorslokal och tar fram lösningar som ger en kontorsbelysning som är effektiv, trivsam och ergonomiskt anpassad. Vi arbetar alltid med material av mycket hög kvalitet så att du får hållbara lösningar.

Med ny belysning kan du faktiskt spara pengar. Genom att byta till modern LED-belysning kan du sänka strömförbrukningen markant på ditt kontor och på så sätt få en sänkt årskostnad för din kontorsbelysning. Underhållet minskar också då LED-lampor har en längre livslängd än vanliga glödlampor och lysrör.

Vänd dig till oss när du vill få hjälp med planering och installation av kontorsbelysning i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att installera kontorsbelysning och vet vad som krävs för att skapa en behaglig och effektiv ljusmiljö.

Om din verksamhet byggs ut eller om behoven i din lokal ändras kan vi givetvis hjälpa dig även där. Vi arbetar med de flesta typer av elektriska installationer och vill gärna bli din partner för allt som har med el att göra.

Välkommen att kontakta oss idag för att få veta mer om de produkter och tjänster vi erbjuder samt för att få en offert på kontorsbelysning till dina lokaler.

När du behöver hjälp med att hitta rätt kontorsbelysning i Stockholm